Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei voegt 13 smartphones en tablets toe aan Android Pie-bèta

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2018, 10:34 CategorieAndroid

Huawei heeft bekendgemaakt dat Android 9.0 Pie nu op nog eens dertien modellen van het bedrijf wordt getest. Helaas is op moment van schrijven niet te zeggen wanneer de apparaten allemaal de update officieel kunnen verwachten, maar aan ondersteuning wordt dus gewerkt.

Android Pie voor meer van Huawei

Eerder dit jaar beloofde de Chinese fabrikant Huawei dat negen smartphones van het bedrijf voor het einde van 2018 de Android Pie-update zouden ontvangen. Sommige van deze toestellen hebben de update inmiddels ontvangen, terwijl de rest nog steeds onderdeel van het bètaprogramma is. Het gaat om de volgende smartphones: Mate 10, Mate10 Porsche Design, Mate 10 Pro, Mate RS Porsche Design, P20, P20 Pro, Honor 10, Honor V10 en de Honor Play. Daar komen nu dus in totaal dertien apparaten bij.

Dat zijn de volgende dertien smartphones en tablets. Mate 9, Mate 9 Porsche Design, Mate 9 Pro, P10, P10 Plus, Nova 3, Nova 2S, Honor Note 10, Honor V9, Honor 9, MediaPad M5 8.4, MediaPad M5 10.8 en de MediaPad M5 Pro 10.8. De bèta wordt nu eerst uitgerold naar de mensen in China, maar zal daarna ook in Europa worden uitgerold. Helaas is op moment van schrijven niet te zeggen wanneer de officiële update voor Android Pie beschikbaar wordt gesteld voor deze apparaten, maar dat er wordt getest is ook al goed nieuws.

  • Delen:
Huawei MediaPad M5 10.8 + Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.