Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 12.0.1 komt vandaag: lost laad- en verbindingsproblemen iPhone XS op

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2018, 19:39 CategorieiPhone

Verschillende gebruikers van de iPhone XS en de XS Max klaagden vorige week over laadproblemen met beide toestellen in combinatie met iOS 12. Naast de laadproblemen doken er ook verbindingsproblemen op bij een aantal toestellen. Apple heeft de klachten serieus genomen en moet vandaag nog komen met een update die de problemen op moet lossen.

Apple brengt later vandaag iOS 12.0.1 uit die vijf grote problemen moet oplossen. Allereerst de laadproblemen. Bij sommige gebruikers werd er niet alleen geen audiovisueel signaal afgegeven wanneer de kabel in de smartphone werd gestopt, tevens werd het toestel helemaal niet opgeladen. Ook andere laadproblemen doken op, waarbij er wel een melding voor opladen werd gegeven, maar het toestel niet werd opgeladen of toestellen die vastliepen zodra je wilde opladen. Deze problemen moeten met de update verholpen worden.

Ook verbindings- en bluetooth-problemen opgelost met iOS 12.0.1

Ook de verbindingsproblemen, waarbij er verbinding werd gemaakt met een wifi-netwerk op 2.4GHz in plaats van 5GHz worden met iOS 12.0.1 opgelost. De .?123″-knop wordt in de update weer teruggeplaatst op de originele positie, ondertiteling moet nu beter werken in sommige video-apps en problemen met de bluetooth-verbinding worden ook met de update verholpen. Het nieuws lekte uit via 9to5mac. Een officiële changelog is op dit moment dan ook nog niet beschikbaar.

De website meldt dat de update vandaag nog moet komen, maar gaat uit van de Pacific Time, dus mogelijk zul je hier tot morgenvroeg moeten wachten voordat iOS 12.0.1 voor je klaarstaat.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.