Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS-versie berichtendienst Telegram nu sneller door grote update

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2018, 9:30 CategorieApplicaties

Er is nu een grote en belangrijke update beschikbaar voor berichtendienst Telegram op iOS, die de app sneller maakt dan voorheen. De applicatie is nu gebouwd op de Swift van Apple, waardoor er een hoop verbeteringen doorgevoerd zijn.

Download de grote update voor Telegram

De berichtendienst Telegram heeft via zijn eigen blog naar buiten gebracht dat er nu een grote en belangrijke update beschikbaar is voor de app voor iedereen die er gebruik van maakt op het iOS-platform van Apple. De applicatie is opnieuw opgebouwd met Swift, een tool voor ontwikkelaars die is ontwikkeld door het bedrijf uit Cupertino. De user interface zal niet veranderen, maar onder de motorkap moeten de dingen nu wel veel soepeler gaan. Dat is wat je er als gebruiker aan kunt merken; alles staat in elk geval nog op dezelfde plek.

Telegram 5.0 ondersteunt nu een aantal handige functies:

 • de app is voelbaar sneller
 • de app verbruikt minder energie
 • er zijn betere animaties
 • synchronisatie gaat nu sneller
 • er zijn in-app notificaties
 • de counter voor ongelezen berichten toont nu alleen een cijfer voor niet gedempte chats

Uiteraard heeft het team ook nog wat bugs verholpen, waardoor de algemene ervaring van de app er dus gigantisch op vooruit moet zijn gegaan. Wil je de nieuwste versie meteen uitproberen, dan kun je hieronder op de link naar de App Store drukken.

 • Telegram
 • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Reacties

 1. Neele
  11 oktober, 2018 om 6:35

  Komt er ook een update van Telegram voor Android en andere besturingssystemen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.