Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

KPN lanceert nieuwe versie van de MijnKPN-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2018, 12:31 CategorieApplicaties

KPN heeft de vernieuwde applicatie van MijnKPN gelanceerd. Het team achter de app heeft hiervoor samengewerkt met testers en experts. De app biedt klanten de mogelijkheid hun gegevens nog beter te beheren en producten optimaal te gebruiken.

Download de vernieuwde MijnKPN-app

Er is nu een nieuwe versie van de MijnKPN-app beschikbaar. KPN heeft deze app gemaakt op basis van een open proces; het bedrijf heeft daarvoor de hulp ingeschakeld van meer dan duizend klanten en experts. Met de vernieuwde app kunnen klanten uiteraard nog beter hun gegevens beheren en producten gebruiken. Bovendien moeten de klanten zo meer gemak ervaren en moeten de verschillende producten zo toegankelijker zijn. Je vindt de nieuwe app nu in Google Play en de App Store, of via de links aan de onderkant van dit bericht.

Naast de vernieuwde MijnKPN-app, is ook de webomgeving onder handen genomen en op basis van dezelfde poule aangepast. De komende tijd worden de app en website verder doorontwikkeld. Met name de app wordt verder uitgebreid, waaronder de geheel vernieuwde chatfunctie. Ook wordt het mogelijk om via de app bestellingen te volgen. Het doel van de optimalisatie is dat de klant zowel via app als website precies dezelfde handelingen kan uitvoeren. Zo moet de klant complete controle over zijn producten hebben.

  • MijnKPN
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.