Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lancering OnePlus 6T een dag naar voren gehaald

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2018, 9:24 CategorieAndroid

OnePlus heeft de lancering van de OnePlus 6T officieel een dag naar voren gehaald, vanwege het geplande iPad-evenement op 30 oktober. Het Chinese bedrijf weet hoe de markt en de pers in elkaar steken en wil uiteraard zo veel mogelijk aandacht genereren voor het nieuwe toestel.

Lancering OnePlus 6T nu op 29 oktober

OnePlus heeft officieel bekendgemaakt dat de lancering van de OnePlus 6T zal plaatsvinden op 29 oktober tijdens een evenement in New York, dat om elf uur in de ochtend (lokale tijd) begint. In Nederland is het evenement dan vanaf vijf uur in de middag te volgen. Dat heeft de medeoprichter van het bedrijf, Pete Lau, bekendgemaakt op het forum van de fabrikant. De reden voor het naar voren trekken van het evenement heeft te maken met het evenement dat Apple ook gepland heeft staan, voor nieuwe iPad-modellen.

Het uitverkochte lanceringsevenement biedt toegang tot meer dan duizend aanwezigen. In het verleden heeft OnePlus de prijs voor een kaartje teruggegeven wanneer aanwezigen een nieuwe smartphone aanschaften. Nu laat het bedrijf weten dat iedereen recht heeft op een vergoeding voor de extra te maken kosten, wanneer bijvoorbeeld een vlucht omgeboekt moet worden. Mocht je een kaartje hebben bemachtigd, maar nu niet in staat zijn te kunnen komen, dan kun je je geld helemaal terugkrijgen van OnePlus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.