Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo en LG werken samen aan opvouwbare tablet’

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2018, 10:13 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werken LG en Lenovo achter de schermen samen aan een opvouwbare tablet. Deze tablet zou een scherm van 13-inch moeten gaan krijgen. In de tweede helft van volgend jaar moet dat scherm worden geleverd door LG.

Opvouwbare tablet van Lenovo en LG – gerucht

Verschillende techbedrijven werken momenteel aan opvouwbare apparaten in de vorm van smartphones, tablets en smartwatches. Samsung, LG en Lenovo zijn bedrijven waar vaak over geschreven wordt als het om een opvouwbare tablet gaat. Nu lijken Lenovo en LG de handen ineen te hebben geslagen voor een dergelijk product, melden de Zuid-Koreaanse media. Deze tablet moet beschikken over een groot scherm van 13-inch. In theorie zou dit scherm opgevouwen kunnen worden tot een variant die 8- of 9-inch groot is.

Dat is nog steeds een prima grootte voor een tablet. Smartphonegebruikers zijn mogelijk al gewend aan scherm van 6- tot 7-inch, dus mogelijk vinden Lenovo en LG een manier om van de tablet een grote smartphone te maken. De verwachting is dat LG dit opvouwbare scherm voor de opvouwbare tablet in de tweede helft van 2019 zal gaan leveren aan Lenovo, zodat het Chinese bedrijf vervolgens kan beginnen met het produceren van tablets. Beide bedrijven hebben helaas niet gereageerd op dit nieuwe gerucht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.