Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V40 ThinQ officieel: vijf camera’s, oled-scherm van 6,4-inch

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2018, 9:17 CategorieAndroid

LG heeft donderdag officieel de LG V40 ThinQ onthuld, een smartphone met in totaal vijf camera’s en een oled-scherm van 6,4-inch. Dit toestel beschikt echter niet over dezelfde hoge helderheidsmodus als op de LG G7, die eerder dit jaar verscheen.

Dit is de LG V40 ThinQ

De kogel is door de kerk: LG heeft officieel de LG V40 ThinQ onthuld (na de eerdere onthulling van vorige maand). Het apparaat beschikt over een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte (dat uitbreidbaar is met een micro-sd-kaart). Daarnaast treffen we ook de inmiddels bekende 32-bit quad-dac aan en zal ook de Boombox-speaker aanwezig zijn. Verder heeft het apparaat een IP68-beoordeling en kun je gewoon je oude koptelefoon gebruiken dankzij de koptelefoonaansluiting.

Verder ondersteunt de LG V40 ThinQ draadloos opladen en wordt Android Oreo direct vanuit de doos geleverd. Helaas weten we op moment van schrijven nog niet wanneer de Android Pie-update zal verschijnen (datzelfde geldt overigens voor de LG G7). Ook is er nog een accu met een vermogen van 3.300 mAh. De hoge helderheidsmodus van de G7 zal niet aanwezig zijn. De camera’s beschikken over functies op basis van kunstmatige intelligentie en kunnen dus automatisch voor de juiste instellingen van je foto zorgen.

Het camerasysteem is als volgt opgebouwd:

  • Standaardcamera van twaalf megapixel en f/1.5, met pixels die veertig procent groter zijn dan op de LG G7.
  • Groothoeklens van zestien megapixel en f/1.9, met een kijkhoek van 107 graden (zelfde als op de G7).
  • Telelens van twaalf megapixel en f/2.4, voor twee keer optisch inzoomen.
  • Frontcamera’s: standaard acht megapixelcamera met extra vijf megapixelcamera met groothoeklens.

Prijs en beschikbaarheid

In de Verenigde Staten gaat het toestel tenminste 900 dollar kosten. Wanneer de LG V40 naar Nederland komt en wat het toestel hier kost, is echter nog niet bekend.

  • Delen:
LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.