Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Launcher- en To Do-apps krijgen ook nieuwe functies

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2018, 9:37 CategorieApplicaties

Microsoft heeft aangekondigd dat ook de applicaties Microsoft Launcher en To Do worden voorzien van enkele nieuwe functies. Zo wordt versie 5.0 van de Android-launcher nu uitgerold in bèta naar de eerste testers. To Do wordt geïntegreerd met Outlook, in de secties mail en agenda.

Updates voor Microsoft Launcher en To Do

Samen met de aankondigen over de Windows 10 Oktober 2018 Update, de Your Phone-app en natuurlijk de Surface Pro 6, heeft Microsoft ook laten weten dat gebruikers van de Microsoft Launcher- en To Do-apps mogen rekenen op nieuwe functies. Versie 5.0 van de populaire Android-launcher wordt nu uitgerold naar bèta-testers. De update verandert de Feed en voegt de Timeline-functie toe. De Feed is voortaan opgedeeld in drie secties, namelijk Glance, News en Timeline. Je kunt deze volgorde gelukkig ook zelf aanpassen.

Met Timeline krijg je toegang tot onlangs geopende documenten en webpagina’s die je hebt geopend op andere Windows 10-apparaten (mits je synchroniseren hebt ingesteld). Met News krijg je het laatste nieuws te lezen, terwijl je met Glance toegang krijgt tot bijvoorbeeld je kalenderwidget. De widget voor je to-do-lijstjes wordt nog steeds verbonden met de overgenomen app Wunderlist, maar in de toekomst zal dat gaan veranderen. Dan zul je toch echt gebruik moeten gaan maken van Microsofts andere to-do-app, genaamd To Do.

Over die To Do-app heeft Microsoft ook een kleine update gegeven. De app zal namelijk worden geïntegreerd met Microsoft Outlook, de e-maildienst van het Amerikaanse bedrijf, in de secties voor mail en agenda. Zo kun je nu de To Do-functies bereiken vanuit een zijbalk die te vinden is in de webomgeving van Outlook. Ook zullen de opgestelde lijstjes en aantekeningen te zien zijn in je agenda, maar waarschijnlijk alleen wanneer je een specifieke datum hebt ingesteld. De updates wordt nu allemaal uitgerold en kunnen elk moment aankomen.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.