Motorola One ligt vanaf nu in de winkels

05 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
Motorola One

Motorola heeft bekendgemaakt dat de Motorola One vanaf nu in de winkels ligt. Het Android One-toestel heeft een dubbele camera, ondersteunt nfc en heeft een geïntegreerde Google Lens.

Motorola kondigde eind augustus, tijdens de IFA, het nieuwe Android One-toestel de Motorola One aan. Een prijs en verschijningsdatum werd op dat moment niet gegeven, maar het bedrijf heeft bekendgemaakt dat de nieuwe midranger vanaf nu in de winkels ligt.

De Motorola One is het eerste toestel van het bedrijf dat draait op Android One. Dit betekent dat je een schone versie van het besturingssysteem krijgt, zonder overbodige apps die je niet kunt verwijderen, en dat je de komende jaren gegarandeerd bent van de nieuwste updates. Een upgrade naar de nieuwste versie Android 9.0 Pie moet snel na lancering beschikbaar zijn.

Geïntegreerde Google Lens op de Motorola One

Het toestel heeft een scherm van 5,9-inch in een beeldverhouding van 19:9 met een resolutie van 1.520 bij 720 pixels. Aan de achterzijde vinden we een dubbele camera van dertien megapixel met onder andere een portret-, cinemagraph- en time-lapse-modi. Aan de voorzijde vinden we een selfiecamera van acht megapixel. Google Lens is geïntegreerd. De processor is een Snapdragon 625, gecombineerd met 4 GB werkgeheugen en 64 GB (uitbreidbaar) opslaggeheugen. Het toestel beschikt over NFC voor draadloos betalen, een vingerafdruksensor en een batterij met een capaciteit van 3.000 mAh. Snelladen wordt ondersteund. Hierdoor laat je het toestel binnen 20 minuten weer op voor 6 uur gebruik.

De Motorola One ligt nu in de winkels voor een bedrag van 299 euro.

Reacties (0)