Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Alcatel 3T 8-tablet is vooral bedoeld voor kinderen

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2018, 16:33 CategorieAndroid

De Franse fabrikant Alcatel heeft een nieuwe Android-tablet aangekondigd, die vooral voor kinderen bedoeld is: de Alcatel 3T 8. Het apparaat beschikt niet over de betere specs, maar heeft dan ook een relatief laag prijskaartje meegekregen.

Dit is de Alcatel 3T 8

Alcatel heeft maandagmiddag een nieuwe tablet gepresenteerd, genaamd de Alcatel 3T 8. Het apparaat beschikt over een 8″-scherm, een full hd-resolutie, een midrange processor en 2 GB aan werkgeheugen. Ook wordt de tablet meteen geleverd met Android Oreo als besturingssysteem. Gelukkig is dat systeem niet heel veeleisend en zou het gewoon normaal moeten kunnen draaien op deze hardware. De 3T 8 is dan ook met name bedoeld voor kinderen en heeft in de VS een prijskaartje meegekregen van zo’n 150 dollar.

Dat de Alcatel 3T 8 voor kinderen is bedoeld, blijkt ook wel uit de Kids Mode. Zo kunnen ouders apps blokkeren en bijvoorbeeld een tijdslimiet instellen. Deze functies komen bovenop de functies voor ouderlijk toezicht die al in Android aanwezig zijn. Verder beschikt het apparaat over een accu van 4.080 mAh, waarmee je zo’n acht uur moet kunnen volmaken bij normaal gebruik. Of deze tablet ook in Europa of Nederland wordt uitgebracht, is op moment van schrijven helaas nog niet bekendgemaakt door de fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.