Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe gelekte afbeeldingen tonen Huawei Mate 20 tot in detail

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2018, 11:40 CategorieAndroid

Huawei zal op 16 oktober de Mate 20 en de Mate 20 Pro aan het publiek laten zien tijdens een evenement. De afgelopen weken is er al veel informatie over de nieuwe toestellen naar buiten gekomen, waarbij met name de Mate 20 Pro al op diverse beelden is opgedoken. Dit keer is er echter een lek verschenen met afbeeldingen van het reguliere model.

Kleinere notch dan de Mate 20 Pro

Op de nieuwe afbeeldingen is te zien dat de Huawei Mate 20 een iets ander uiterlijk krijgt dan het Pro-model. In tegenstelling tot de grote broer heeft het reguliere model geen grote notch, maar een veel kleinere inkeping voor de camera, de zogenaamde druppel. Dit komt doordat de 3d-gezichtsherkenningstechnologie van het Pro-model niet op het reguliere model te vinden zal zijn. Wel heeft het toestel een vingerafdruksensor aan de achterzijde.

Volgens WinFuture. krijgt het toestel een display van 6,43-inch met een lcd-scherm in een resolutie van 2.244 bij 1.080 pixels. De smartphone draait op de Kirin 980-processor en beschikt over twee npu’s (Neural Processing Units) voor kunstmatige intelligentie. Daarnaast zouden er verschillende varianten van het toestel verschijnen met 4, 6 en 8 GB werkgeheugen en intern geheugen van 64 GB tot 512 GB. Ook dit toestel beschikt over de opmerkelijke vierkante cameramodule, waarbij de flitser en de bovenste camera net even zijn omgedraaid ten opzichte van de Mate 20 Pro. De batterij zou een capaciteit van 4.000 mAh moeten krijgen.

De beelden komen van Roland Quandt, die regelmatig afbeeldingen in handen krijgt van nieuwe smartphones. De beelden zijn geplaatst op WinFuture.

  • Delen:
Huawei Mate 20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.