Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe iPad Pro krijgt magnetisch koppelstuk en Apple Pencil 2’ (update)

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2018, 9:01 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven over de nieuwe iPad Pro, dan krijgt die een magnetisch koppelstuk en een nieuwe Apple Pencil. De verwachting is dat Apple deze maand ergens de nieuwe iPad-modellen gaat aankondigen, maar wanneer precies is helaas nog niet bekend.

Update 11-10: Er is een nieuw gerucht verschenen over de nieuwe iPad Pro-modellen. De tablets moeten worden voorzien van de A12X-processor, die ietwat krachtiger moet zijn dan het huidige A12-model, dat je in de iPhones van dit jaar kunt vinden.

iPad Pro met magnetisch koppelstuk – gerucht

De redactie van 9to5Mac heeft nieuwe geruchten gepubliceerd over de nieuwe iPad Pro, die ergens deze maand aangekondigd moet worden aldus aanhoudende geruchten. De redactie schrijft over geruchten die al eerder naar buiten waren gekomen, maar presenteert ook nieuwe elementen. Zo moet de nieuwe Pro worden voorzien van een andere aansluiting, in de vorm van een magnetisch koppelstuk. Deze aansluiting moet op de achterkant zitten en kan worden gebruikt voor het aansluiten van allerlei verschillende accessoires.

Het kan zijn dat er bijvoorbeeld een nieuw Smart Keyboard-model op de markt wordt gebracht die met deze aansluiting werkt, maar dat is nog niet zeker. Daarnaast moet de iPad Pro voor dit jaar een nieuwe versie van de Apple Pencil gaan introduceren. Het koppelen zal op eenzelfde manier gaan gebeuren als het koppelproces van de AirPods en HomePod; er wordt dus naar afstand gekeken. Zo moet je gemakkelijker tussen verschillende iPads kunnen wisselen, zonder dat je daarvoor de Pencil 2 in de poort hoeft te klikken.

  • Delen:
iPad Pro
Apple iPad Pro 12.9-inch (2018)
iOS
iPad Pro
Apple iPad Pro 11-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.