Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe modus Fortnite laat je dansen om te winnen

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2018, 12:39 CategorieGaming

Er is een update beschikbaar voor Fortnite, die een tijdelijke spelmodus toevoegt waarin je moet dansen om de wedstrijd te kunnen winnen. In wedstrijden van 32 versus 32 kom je nu dansvloeren tegen waarin je de emotes moet gebruiken om je tegenstander te domineren.

Download de update voor Fortnite

Fortnite-versie 6.02 brengt een sloot aan veranderingen met zich mee. Zo is er nu een nieuwe raketwerper en kun je wederom de Skull Trooper-skin uit de winkel halen. De grootste toevoeging is echter de Disco Domination-modus, waarin je moet dansen om je tegenstander te kunnen domineren. In wedstrijden waarin twee teams van 32 het tegen elkaar opnemen kom je voortaan dansvloeren tegen waar je met zo veel mogelijk teamleden op moet gaan staan. Hoe meer leden van je team mee dansen, hoe eerder je de positie overwint.

Epic Games omschrijft de modus als volgt.

Once a floor is captured, it will begin filling the team’s “dance bar” on the HUD, until either an enemy stands on it or the current storm timer ends and the storm begins to move. The first team to fill their dance bar to 100% will win the match.

Dit is echter een beperkt beschikbare modus, eentje waarin respawns overigens staan ingeschakeld — maar alleen tijdens sommige gedeeltes van de wedstrijd. Naarmate de wedstrijd vordert, kunnen de dansvloeren ook sneller worden (af)gepakt, om de druk een beetje op te voeren. Voor een compleet overzicht van wat deze update aan te bieden heeft, kun je de patchnotities hier lezen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.