Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe update voor Fortnite verbetert prestaties op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2018, 11:00 CategorieGaming

Epic Games rolt vandaag een nieuwe update uit voor de populaire game Fortnite. De update brengt een nieuw voertuig met zich mee, introduceert in-game toernooien en verbetert de prestaties op Android en iOS.

In eerste instantie zaten er geen voertuigen in Fortnite. Na de introductie van het winkelwagentje (waar één speler duwt en de andere in het wagentje zit), kwam er al vrij snel een ATV. Deze golfkar heeft ruimte voor een squad van vier spelers. De nieuwe V6.10-patch van vandaag introduceert de Quadcrasher. Dit voertuig is, de naam zegt het al, een quad en heeft ruimte voor twee spelers. De grote bumper aan de voorkant zorgt ervoor dat je dwars door huizen en door spelers gemaakte bouwwerken kunt rijden.

Ook nieuw in het spel is Fortnite Competition. Hierdoor vind je een nieuw tabblad in het menu genaamd Events. De komende tijd worden toernooien gehouden in het spel waar iedereen aan mee kan doen, ongeacht je niveau. Je kunt zowel solo, duo als in een squad meedoen aan de toernooien die later deze maand van start zullen gaan.

Tot slot moet het spel nu veel beter draaien op iOS en Android. Fornite kan nu beter omgaan met het beschikbare geheugen op iOS-apparaten, terwijl er een zeer grote stap voorwaarts is gezet qua prestaties op Android-apparaten die draaien op Android 7.0. De update wordt op dit moment doorgevoerd waardoor de servers er nu uit liggen. Je zult moeten updaten naar de nieuwste versie om het spel straks te kunnen spelen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.