Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia 3.1 Plus met 6″-scherm en twee camera’s gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2018, 16:01 CategorieAndroid

Nokia heeft tijdens een evenement in India de Nokia 3.1 Plus aangekondigd, een smartphone met een 6″-scherm en een dubbele camera. Vooralsnog komt dit toestel alleen naar India toe, maar later wordt er ook een wereldwijde release verwacht.

Dit is de Nokia 3.1 Plus

Nokia heeft onlangs nog de Nokia 7.1 uit de doeken gedaan en nu is het alweer aan de volgende smartphone van de fabrikant: de Nokia 3.1 Plus. Dit is een grotere versie van de bestaande Nokia 3.1, met een groter scherm: 6-inch in plaats van 5,2-inch. Dat scherm beschikt over een hd+-resolutie, evenals een 2:1-beeldverhouding. Onder de motorkap zit een Mediatek Helios P22-chipset, gecombineerd met ofwel 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan opslagruimte of 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslaggeheugen.

Met een accu van 3.500 mAh komt het vaak voor dat je met gemak twee dagen volmaakt. Aan de achterkant zitten een dubbel camerasysteem (dertien en vijf megapixel) en een vingerafdrukscanner. De frontcamera heeft een maximale resolutie van acht megapixel, evenals een groothoeklens. Opladen gebeurt via micro-usb en verder draait het toestel op Android One op basis van Oreo. Voorlopig komt het toestel alleen naar India, maar later mogelijk ook naar andere landen, voor een adviesprijs van respectievelijk 159 en 179 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.