Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia 7.1 Plus krijgt 6,18″-scherm, accu van 3.400 mAh’

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2018, 9:21 CategorieAndroid

Er is meer informatie opgedoken over de Nokia 7.1 Plus. Dit toestel moet een scherm gaan krijgen van 6,18-inch, aldus de nieuwste geruchten. Daarnaast is er meer bekend over de camera’s op de aankomende smartphone en weten we mogelijk al meer over de interne specificaties.

Is dit de Nokia 7.1 Plus?

Waarschijnlijk is de Nokia 7.1 Plus opgedoken bij de TENAA, de Chinese communicatiewaakhond. Daardoor ligt er nu een hoop informatie op straat over het aankomende toestel. De 7.1 Plus moet worden voorzien van een scherm van 6,18-inch, wat iets groter is dan het scherm van de Nokia 7 Plus. Daarnaast staat beschreven dat we op de achterkant twee camera’s aantreffen: eentje met een dertien megapixelsensor en eentje met een twaalf megapixelsensor. Aan de voorkant treffen we een frontcamera met een twintig megapixelsensor aan.

Onder de motorkap zit een processor die is geklokt op 2,2 GHz. Waarschijnlijk is dit de Qualcomm Snapdragon 710-processor. Daarnaast lijkt Nokia voornemens te zijn twee versies te lanceren: eentje met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslaggeheugen en eentje met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslaggeheugen. Ook is er ondersteuning voor een micro-sd-kaart, is er een accu met een vermogen van 3.400 mAh en wordt het toestel geleverd met Android 8.1 Oreo. Op 4 oktober wordt de Nokia 7.1 Plus aangekondigd.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.