Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia 7.1 (zonder Plus) gelekt met 5,8″-scherm en notch’

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2018, 10:45 CategorieAndroid

Nokia is waarschijnlijk voornemens een nieuwe versie van de Nokia 7 uit te brengen in de vorm van de Nokia 7.1 (zonder Plus, dus). Zoals het er nu naar uitziet zal deze smartphone over marginale upgrades gaan beschikken in vergelijking met het toestel van vorig jaar.

Is dit de Nokia 7.1?

Mogelijk kondigt Nokia binnenkort ook de Nokia 7.1 aan (dus zonder de Plus). In tegenstelling tot dat Plus-model lijkt het reguliere model slechts een marginale update te worden. Zo zit er waarschijnlijk onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 636-processor, vergezeld door 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Ook zou er nog een versie moeten verschijnen die beschikt over 4 GB werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Aan de bovenkant van het 5,84″-scherm zit een smalle inkeping.

Dat scherm zou ook beschikken over de afwijkende schermverhouding van 18.7:9, evenals een resolutie van 2.244 bij 1.080 pixels. Verder moet er een frontcamera aanwezig zijn van acht megapixel. Op de achterkant zit een dubbele camera van twaalf en vijf megapixel, inclusief Zeiss-lens. Uit de doos moet de Nokia 7.1 draaien op Android One, op basis van Android Pie. De variant van 3 GB/32 GB zal ongeveer 350 euro gaan kosten, terwijl het andere model een prijskaartje moet gaan krijgen van ongeveer 400 euro.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.