Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officieel uitziende OnePlus 6T-renders opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2018, 9:29 CategorieAndroid

In oktober zou OnePlus de nieuwe OnePlus 6T moeten gaan aankondigen. Van dat toestel zijn nu officieel uitziende renders verschenen. Op de renders is de notch, in de vorm van een waterdruppel, goed te zien. Ook krijgen we een duidelijk beeld van de kin aan de onderkant.

Is dit de OnePlus 6T?

Zoals het er nu naar uitziet krijgen we deze maand de nieuwe OnePlus te zien. De OnePlus 6 is natuurlijk nog maar net een paar maanden verkrijgbaar, maar het lijkt erop dat de OnePlus 6T toch wat serieuze verbeteringen zal gaan krijgen in een inmiddels bekend design. Ook lijkt het erop dat OnePlus de kleuren Mirror Black en Midnight Black terugbrengt voor deze release, als we afgaan op de onlangs gelekte renders. Zo is in elk geval goed te zien dat de vingerafdrukscanner niet op de achterkant van dit toestel zit.

Die vingerafdrukscanner zit dit keer namelijk in het scherm verborgen. Wat verder goed te zien is, is de notch in de vorm van een waterdruppel. Deze inkeping is veel kleiner dan de inkeping op het huidige model en geeft dus wat extra schermruimte. Daardoor beschikt de OnePlus 6T over een groter oled-scherm. Ook zal er een grotere accu aanwezig zijn en zal de koptelefoonaansluiting gaan verdwijnen. OnePlus heeft zelf overigens ook een obligatie teaser de wereld in gebracht. Die tweet kun je hieronder bekijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.