Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Old School RuneScape nu beschikbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2018, 10:29 CategorieGaming

Ontwikkelaar Jagex laat weten dat spelers van de game RuneScape de massive multiplayer online game nu ook op Android en iOS kunnen spelen. Er is crossplay aanwezig, waardoor je dus met iedereen kan gamen — of ze nu op een pc of mobiel apparaat spelen.

Download Old School RuneScape

RuneScape is nu beschikbaar voor mobiele apparaten. Dit is een mmo (massive multiplayer online) game waarin spelers met en tegen elkaar kunnen spelen. Dat kan nu ook tussen pc-gamers en gamers op Android en iOS, aangezien er crossplay aanwezig is. Eerder was de game al beschikbaar op Android, in de vorm van een bèta en softlaunch. Hoewel de game gratis te downloaden is, heb je wel een abonnement nodig om toegang te krijgen tot  extra content, vaardigheden en missies, laat ontwikkelaar Jagex weten.

Old School RuneScape, zoals de game wordt genoemd, is gebaseerd op de iconische mmorpg zoals het was in 2007. De populariteit van het spel is in zijn vijf jaar als levende game blijven groeien en is meer dan een puur nostalgische game-ervaring, dankzij nieuwe gebieden en avonturen voor zowel solo-spelers als honderd-speler sterke raidgroepen. Deze versie bevat content die door de spelers in de game moet worden gestemd, voordat het ook daadwerkelijk live gaat. Dat heeft ook waarschijnlijk bijgedragen aan de populariteit.

Onlangs aangekondigde content omvat een geheel nieuwe gebiedsuitbreiding – The Kebos Lowlands – die een mix van lage tot hoge levels, speurtochten, monsters en activiteiten naar de game brengt. Toekomstige voorgestelde content omvat een nieuwe vaardigheid – Warding – en een verloren Elvenstad, allemaal afhankelijk van hoe de spelers reageren en stemmen. Old School RuneScape is de eerste van twee Jagex-titels op weg naar mobiele apparaten. De andere, RuneScape, heeft momenteel zijn eigen ledenbeta op Android.

  • Old School RuneScape
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.