Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6T krijgt andere user interface en bediening

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2018, 9:31 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat de OnePlus 6T niet alleen een nieuwe interface, maar ook een andere manier van bedienen gaat krijgen. Wat er precies gaat veranderen aan de user interface, heeft de Chinese fabrikant momenteel nog niet laten weten.

Nieuwe user interface voor OnePlus 6T

Op 30 oktober wordt de OnePlus 6T onthuld en tot die tijd zal OnePlus alvast wat informatie naar buiten brengen over het toestel. Zo heeft de softwareontwikkelaar van het bedrijf via het officiële forum laten weten dat de 6T een nieuwe user interface en manier van bedienen gaat krijgen. Hoe de interface precies gaat veranderen is nog niet duidelijk, maar de software moet “snel, vloeiend en niet lastig” worden. Het softwareteam heeft als doel een software-ervaring te maken die intuïtief en vrij van gimmicks is.

Gelukkig is er al wel een voorbeeld van een nieuwe manier van bedienen gegeven. Zo kun je straks onderaan het scherm naar rechts vegen om snel naar de vorige app te gaan. En door de aan-uitknop een halve seconde in te drukken kun je de Google Assistant aanspreken. Daarnaast heeft het bedrijf laten weten dat er ook hard gewerkt is aan de camera in de OnePlus 6T. De camera is meestal niet het sterkste punt op de toestellen van deze fabrikant, dus valt nog te bezien wat daar van waar blijkt. Eind oktober vindt de onthulling plaats.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.