Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6T krijgt cameramodus voor betere foto’s met weinig licht

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2018, 9:37 CategorieAndroid

OnePlus heeft alvast laten weten dat de OnePlus 6T een cameramodus krijgt voor betere foto’s wanneer er weinig licht beschikbaar is. Aangezien de fotocamera op de OnePlus-toestellen nooit het sterkste is geweest, is het goed om te zien dat het bedrijf hierin nu toch investeert.

OnePlus 6T met avondmodus voor fotocamera

Een vertegenwoordiger van OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 6T een speciale avondmodus krijgt voor de camera op het toestel, waardoor gebruikers betere foto’s moeten kunnen maken wanneer we weinig of minder licht beschikbaar is. Waarschijnlijk is dit modus volledig softwarematig, zoals ook wordt gedaan op andere high-end toestellen van dit moment. Meestal zien foto’s er dan gedetailleerder en iets helderder uit dan daarvoor het geval is, en waarschijnlijk zal ook de hoeveelheid ruis afnemen op de gemaakte beelden.

Bovenstaande is natuurlijk speculatie, omdat de vertegenwoordiger verder niets naar buiten heeft gebracht. Waarschijnlijk zal de feature onderdeel zijn van een Oxygen OS-update die standaard op de OnePlus 6T zal staan wanneer die later dit jaar beschikbaar zal zijn. Mocht dit het geval zijn, dan is het goed mogelijk dat de functie ook wordt uitgerold naar oudere OnePlus-modellen. De nieuwe OnePlus wordt op 30 oktober officieel onthuld en zal een week later in Europa te koop zijn. Over de prijzen is momenteel nog niets bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.