Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6T krijgt geen draadloos opladen en geen IP-beoordeling

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2018, 9:56 CategorieAndroid

OnePlus heeft bevestigd dat de nieuwe OnePlus 6T niet zal worden voorzien van draadloos opladen. Ook is er geen IP-beoordeling. En dat terwijl gebruikers het ook al zonder koptelefoonaansluiting moeten doen. Mede-oprichter Pete Lau legt uit waarom dit zo is.

Geen draadloos opladen voor OnePlus 6T

Ondanks het feit dat draadloos opladen steeds populairder wordt, heeft mede-oprichter van OnePlus Pete Lau bekendgemaakt dat de OnePlus 6T dit niet zal ondersteunen. De reden hiervoor is, net als de vorige keer, dat het bedrijf niet tevreden is over de snelheid waarmee dit gebeurt. Ook speelt de hoeveelheid hitte drie vrijkomt een grote rol. Bovendien zou het toestel dan mogelijk dikker worden. Dit zijn drie problemen die het bedrijf achter de schermen probeert op te lossen, dus moeten we er nog even op wachten.

Daarnaast is naar buiten gebracht dat ook dit toestel geen officiële IP-beoordeling zal gaan krijgen. Volgens Lau klopt dat, maar is dat niet het complete verhaal. De OnePlus 6T moet namelijk meer dan ooit waterdicht zijn. Het enige dat mist is het label dat dit bevestigd. De kosten voor het verkrijgen van zo’n label liggen erg hoog, dus heeft het bedrijf besloten hier niet aan mee te doen. Zoals het er nu naar uitziet zal OnePlus het nieuwe toestel op 17 oktober aanstaande gaan presenteren. Dat is over ongeveer twee weken al.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.