Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lancering OnePlus 6T vindt plaats op dinsdag 30 oktober (update)

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2018, 13:59 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet zal de OnePlus 6T vanaf 1 november te koop zijn. De verkoop zou ook nog op 30 oktober kunnen beginnen. OnePlus heeft er zelf nog niets over naar buiten gebracht en zal dit, naar verluidt, op 17 oktober aanstaande gaan doen.

———-

Update 09-10: Inmiddels heeft OnePlus ook bekendgemaakt vanaf wanneer de smartphone wereldwijd te koop is. De OnePlus 6T zal vanaf 6 november te koop zijn. Prijs en specs zijn nog niet bekendgemaakt.

———-

Update 08-10: OnePlus heeft inmiddels een persbericht verstuurd met daarin de mededeling dat het apparaat op 30 oktober wordt aangekondigd. Het volledige persbericht vind je onder het eerder geschreven bericht.

OnePlus 6T: vanaf 1 november te koop – gerucht

Over ongeveer anderhalve week zal OnePlus officieel de OnePlus 6T gaan onthullen. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten en gelekte informatie, en natuurlijk de dingen die het bedrijf zelf al langzaamaan naar buiten brengt. Nu is er een nieuw gerucht verschenen, over de mogelijke lanceringsdatum van het toestel. Als we de nieuwste berichtgeving mogen geloven, dan zal het toestel op 1 november, of misschien al op 30 oktober, te koop zijn. De pre-orderperiode eindigt naar verluidt namelijk op 30 oktober.

De OnePlus 6T wordt waarschijnlijk op 17 oktober aanstaande onthuld. Het apparaat krijgt waarschijnlijk een Snapdragon 845-processor, vergezeld door tenminste 6 GB aan werkgeheugen en tot 256 GB aan interne opslagruimte. Het amoled-scherm van 6,4-inch krijgt mogelijk een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels en een schermverhouding van 19:9. Verder zal er ook een accu met een vermogen van 3.700 mAh zijn, evenals een dubbele camera op de achterkant. Het wachten is nu op de bevestiging van het Chinese bedrijf.

Persbericht OnePlus 6T-lancering

Na zijn meest succesvolle jaar ooit, met recent nog de lancering van de geprezen OnePlus 6, nodigt OnePlus iedereen uit om zijn nieuwe toestel te ontdekken op het wereldwijde lanceringsevenement. De lancering van de OnePlus 6T vindt plaats op dinsdag 30 oktober 2018 om 16 uur CET in New York. De OnePlus Community, die nog altijd meebouwt en richting geeft aan het merk, staat centraal tijdens deze launch.

OnePlus organiseert het grootste community-evenement ooit in de geschiedenis van het merk en viert zo de introductie van de OnePlus 6T. Er zijn interactieve sessies en demo’s die het vakmanschap, design en de geavanceerde technologie van de nieuwe smartphone demonstreren.

Tickets voor het exclusieve community-evenement in New York zijn vanaf nu verkrijgbaar. Alle aanwezigen ontvangen een goodiebag waarvan de waarde de toegangsfee ruim overschrijdt. Early bird tickets kosten 17 euro per stuk en zijn te koop tot 9 oktober 2018. Regular tickets zijn vanaf dan beschikbaar en kosten 26 euro. Breng je een ‘Plus One’ mee (minimum aankoop van 2 tickets) dan betaal je 22 euro per ticket. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.