Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus lanceert één van de eerste smartphones met 5g aan boord

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2018, 10:00 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat het bedrijf als één van de eerste smartphonemakers van dit moment een smartphone met 5g zal uitbrengen. De fabrikant heeft in augustus zelfs al een test uitgevoerd bij Qualcomm op het hoofdkantoor in San Diego in de Verenigde Staten.

OnePlus-smartphone met 5g

Qualcomm heeft bekendgemaakt dat we in 2019 tenminste twee vlaggenschepen mogen gaan verwachten die gebruikmaken van de nieuwe 5g-technologie voor smartphones en andere slimme apparaten. Vlak nadat die aankondiging werd gedaan, heeft OnePlus laten weten als één van de eerste smartphonefabrikanten van dit moment, zo niet de eerste van dit moment, een smartphone met 5g te gaan uitbrengen volgend jaar. Het bedrijf heeft zelfs als een test uitgevoerd op het hoofdkantoor van Qualcomm, in San Diego.

Als we kijken naar de opmerkingen van vertegenwoordigers van zowel Qualcomm als OnePlus, dan is de kans dus zeer aannemelijk dat er begin volgend jaar een OnePlus-toestel met high-end specificaties en de nieuwe X50-model van de chipfabrikant aankomt (die modem is nodig voor 5g). Verder is er helemaal niets bekend over de nieuwe smartphone, maar de kans is groot dat dit dus de OnePlus 7 gaat worden. Het is nu aan smartphonemakers zonder Qualcomm-chip de uitdaging om alsnog eerder te zijn dan dit Chinese bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.