Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plaats 3d-foto’s via je iPhone op Facebook

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2018, 9:48 CategorieApplicaties

Facebook rolt een nieuwe functie uit waarmee je 3d-foto’s kunt plaatsen op je timeline. De functie werd oorspronkelijk al in mei van dit jaar aangekondigd.

3D Photos Now Rolling out on Facebook and in VR

Today we're starting to roll out 3D photos in both News Feed and VR. 3D photos bring scenes to life with depth and movement. Simply take a photo in Portrait mode using your compatible dual-lens smartphone, then share as a 3D photo on Facebook where you can scroll, pan and tilt to see the photo in realistic 3D.Everyone will be able to see 3D photos in News Feed and VR today, and the ability to create and post 3D photos starts rolling out today to some users, and will be available to everyone in the coming weeks. Learn more here: http://bit.ly/2Pu0Bsr

Geplaatst door Facebook 360 op Donderdag 11 oktober 2018

Je selecteert een foto, waarbij het platform aan de slag gaat met de dieptemap van de foto die gemaakt is met de dubbele camera. Softwarematig wordt er vervolgens een 3d-foto van gemaakt. Het object op de voorgrond komt als het ware naar voren toe, waarbij er extra diepte wordt gecreëerd. Door te scrollen of de iPhone te tilten lijkt het alsof het object op de voorgrond los komt te staan van de achtergrond. De functie werkt niet alleen voor personen, maar ook voor bijvoorbeeld objecten. Ook kun je de 3d-foto’s zien met de vr-brillen Oculus Go en Oculus Rift.

How to Create 3D Photos

We presented the 3D photos feature and now we're handing the creativity off to you! We can't wait to see what you come up with. If you need a little help getting started, check out our video on how to post a 3D photo. What are you excited to bring to life using this immersive format?

Geplaatst door Facebook 360 op Donderdag 11 oktober 2018

Functie komt eerst naar de iPhone met dubbele camera

Wanneer je straks een nieuw bericht op het social media platform plaatst klik je simpelweg op de knop 3D foto. Het bedrijf heeft laten weten dat de functie in de komende weken uit zal rollen, maar dat het in eerste instantie alleen werkt op de iPhone, mits deze over een dubbele camera beschikt. Dit betekent dat je met alle nieuwe iPhones in ieder geval wel goed zit, behalve de nieuwe iPhone XR. Daarna zal de functie ook naar smartphones van andere fabrikanten uitrollen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.