Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go gaat synchroniseren met Apple Health en Google Fit

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2018, 23:30 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic heeft een nieuwe functie aangekondigd voor Pokémon Go. De functie heeft de naam Adventure Sync en zorgt ervoor dat je candy kunt verzamelen en eieren kunt uitbroeden zonder dat je het spel actief aan hebt.

Adventure Sync synchroniseert het spel met Apple Health op iOS en Google Fit voor Android. Adventure Sync verzamelt de data van beide apps en synchroniseert deze met Pokémon Go. De afstand en je activiteiten die Apple Health en Google Fit dus meten zullen ook direct voor het spel gebruikt worden. Zo wordt het nog makkelijker om candy te verzamelen voor bepaalde Pokémon of om eieren uit te broeden.

Candy verzamelen en eieren uitbroeden

De statistieken in het spel zullen ook uitgebreider worden. Zo kun je straks per week zien wat je progressie is geweest. Daarnaast kun je beloningen verdienen met bepaalde mijlpalen die je hebt behaald. Via optionele push-notificaties op je smartphone zie je direct of je een candy hebt behaald of een ei hebt uitgebroed. Zelfs zonder dat je Pokémon Go actief hebt draaien. Synchronisatie zou ook mogelijk moeten zijn met een Apple Watch of een Wear OS-smartwatch.

Alhoewel Pokémon Go voor gevaarlijke situaties heeft gezorgd, waarbij mensen ineens de straat op renden om een bepaalde Pokémon te kunnen vangen, werd het spel tevens geprezen omdat het veel mensen weer actief aanzette om buiten te bewegen. Adventure Sync moet binnenkort middels een update voor Pokémon Go verschijnen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.