‘Prototypes van Asus Zenfone 6 tonen camera in het scherm’

29 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
prototype-asus-zenfone-6-1

Er zijn drie prototypes van de Asus Zenfone 6 opgedoken, zoals het er nu naar uitziet. Op de foto's zien we hoe die prototypes eruitzien. Zo zien we onder meer aan de achterkant een camera met drie sensoren zitten. Aan de voorkant lijkt de camera in het scherm verwerkt te worden.

Prototypes van Asus Zenfone 6 – gerucht

Asus lijkt momenteel te werken aan meerdere versies van de Asus Zenfone 6. Omdat het hier lijkt te gaan om prototypes, is het altijd nog even afwachten voor welk model het bedrijf gaat. Eén van de modellen heeft in elk geval een camera in het scherm zitten, zoals je hierboven op de foto kunt zien. De camera zit helemaal links bovenin, waardoor het scherm aan de bovenkant meer ruimte heeft. Ook lijkt de kin wat dunner te zijn in vergelijking met de Asus Zenfone 5Z, die naast het prototype van de opvolger is neergelegd.

Het tweede model heeft een notch in de vorm van een waterdruppel, waar de camera in gehuisvest is. Aan de achterkant zien we een vingerafdrukscanner, evenals een dubbele camera. Het derde model heeft een minder uniek uiterlijk, maar beschikt dan wel weer over een camera met drie sensoren aan boord. Voor welk model Asus gaat, is momenteel moeilijk te zeggen (mits dit echte prototypes zijn, natuurlijk). Het is nog niet bekend wanneer de fabrikant voornemens is het nieuwste Zenfone-model aan te kondigen.

Reacties (0)