Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Render video’s geven eerste blik op Sony Xperia XA3, XA3 Ultra en L3

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2018, 12:09 CategorieAndroid

Sony presenteerde op 30 augustus een smartphone met oled-scherm, de Sony Xperia XZ 3. Dit nieuwe vlaggenschip heeft een scherm van 6-inch in een resolutie van 2.880 bij 1.440 pixels, een Snapdragon 845-processor en druksensoren voor een nieuwe manier van besturen. Dit toestel ligt vanaf vandaag in de winkels voor een prijs van 799 euro.

Daarnaast is Sony ook bezig met de Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra en de Xperia L3. De eerste twee toestellen verschijnen in het middensegment, terwijl de L3 als budgettoestel gelanceerd gaat worden. Vandaag lekten er render video’s uit van de nieuwe toestellen. De video’s tonen het design van de nieuwe toestellen, waarbij de eerste details nu gegeven kunnen worden.

Drie nieuwe Sony-toestellen

De Sony Xperia XA3 krijgt een scherm van 5,9-inch in een resolutie van 1.080 bij 2.160 pixels. Het toestel heeft een dubbele camera en de video toont aan dat het toestel een vingerafdruksensor aan de zijkant gaat krijgen. De verwachting is dat het toestel draait op een Snapdragon 660-processor, 6 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen.

De Sony Xperia XA3 Ultra krijgt een 6.5-inch Full HD+-scherm in een beeldverhouding van 18:9. Verder moet het toestel dezelfde specificaties krijgen als de reguliere XA3, alleen dan met een groter scherm. De midranger zou dan een Snapdragon 660 moeten krijgen met 6 GB werkgeheugen. De vingerafdruksensor vinden we ook hier aan de zijkant van het toestel.

De Sony Xperia L3 is een nieuw budgettoestel en beschikt daarom ook over lagere specificaties dan de XA3 Ultra. Zo zou het toestel een HD+-scherm van 5,7-inch moeten krijgen, tevens in 18:9. Net als de XA3 zal dit toestel ook een vingerafdruksensor aan de zijkant krijgen en beschikt het toestel straks over een dubbele camera.

De video’s zijn uitgelekt via MySmartPrice in samenwerking met @OnLeaks en via PriceBaba. Ook renderafbeeldingen van de nieuwe toestellen zijn verschenen. Voor prijzen en de verschijningsdatum is het op dit moment nog te vroeg. De XA2 verscheen begin dit jaar, waardoor het logisch zou zijn als de XA3 en de XA3 Ultra begin 2019 op de markt zullen verschijnen. Een officiële presentatie tijdens de CES 2019 in januari lijkt dan ook voor de hand te liggen.

  • Delen:
sony xperia xa2 ultra
Sony Xperia XA2 Ultra
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.