Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt teaser uit voor opvouwbare smartphone

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2018, 9:12 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat Samsung binnenkort zijn opvouwbare smartphone gaat onthullen: de eerste teaser is namelijk een feit. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zou al jarenlang hebben gewerkt aan een werkend prototype, dat mogelijk tijdens een volgend evenement wordt onthuld.

Opvouwbare smartphone van Samsung

Samsung gaat waarschijnlijk snel zijn opvouwbare smartphone presenteren. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft vorige week namelijk een tweet de wereld in gestuurd met daarin een teaser voor wat komen gaat. Zoals het er nu naar uitziet zal de fabrikant de speciale smartphone, of het prototype ervan, gaan presenteren tijdens de Samsung Developers Conference. In de video, die in de tweet zit, zie we een lijntje in de vorm van de kop van een pijl, die vervolgens rechtgetrokken wordt middels een korte animatie.

Eerder dit jaar liet Samsung-directeur DJ Koh ook al weten dat de opvouwbare smartphone van het bedrijf eraan zit te komen en dat het product nog wel eens dit jaar op de markt zou kunnen verschijnen. Tot op heden hebben we echter nog geen hardware kunnen zien. Hoewel de geruchtenmolen wel eens wat gelekte informatie dropt, hebben we eigenlijk ook nog helemaal geen idee hoe de smartphone eruit komt te zien. Waarschijnlijk komen we dus alles te weten over het opvouwbare toestel, tijdens de conferentie op 7 en 8 november.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.