Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy A9 heeft vier camera’s aan de achterkant

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2018, 12:28 CategorieAndroid

Samsung heeft donderdag officieel de Samsung Galaxy A9 aangekondigd, een smartphone met vier camera’s aan de achterkant. De Galaxy A9 verschijnt in drie verschillende kleuren en heeft een adviesverkoopprijs van 599 euro.

Dit is de Samsung Galaxy A9

Met twee keer optische zoom maak je gedetailleerde close-up shots van afstand. De Ultra Wide Lens vergroot je mogelijkheden en met de Scene Optimizer kiest de smartphone automatisch de beste stand voor je materiaal. Met AI Scene Recognition is je camera slimmer. Hij herkent situaties en past de instellingen razendsnel en automatisch aan. De Depth Lens geeft je de vrijheid om handmatig de scherptediepte en het focuspunt van de foto aan te passen. Of het nu erg licht of juist donker is, de 24 megapixel-hoofdlens zorgt voor levendige foto’s.

De Samsung Galaxy A9 heeft een scherm van 6,3-inch en een resolutie van 1.080 bij 2.220 pixels. Onder de motorkap zit een quadcore processor, geklokt op maximaal 2.2 GHz. Er zijn twee configuraties beschikbaar: eentje met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslaggeheugen en eentje met 8 GB aan werkgeheugen en evenveel opslagruimte. Middels de micro-sd-kaartsleuf kun je dat opslaggeheugen uitbreiden naar maximaal 512 GB. De accu beschikt over een vermogen van 3.800 mAh en kan dus een dag of twee mee.

Het toestel is verder voorzien van alle moderne gemakken op het gebied van connectiviteit en sensoren. Zo is er nfc en gps aanwezig, evenals usb-c en zelfs een vingerafdruklezer. Ook kan de smartphone omgaan met allerlei populaire audio- en videoformaten. De software die Samsung mee levert is op basis van Android 8.0 Oreo, onduidelijk is of de Samsung Galaxy A9 de upgrade naar Android Pie gaat krijgen. De Galaxy A9 verschijnt in drie kleuren en is vanaf november verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 599 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.