Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 9 krijgt verbeterde camerafuncties

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2018, 10:17 CategorieAndroid

Samsung heeft de Samsung Galaxy Note 9 voorzien van een update, die een aantal cameraverbeteringen doorvoert. Ook neemt deze update meteen de meest recente beveiligingsupdate mee, wat eigenlijk altijd goed nieuws is.

Download de update voor de Samsung Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 9 is vooralsnog één van de beste (en duurste) Android-telefoons van dit moment en lijkt alleen maar beter te worden, als we afgaan op de meest recente update voor het toestel. Zo heeft Samsung ervoor gezorgd dat de phablet nu is voorzien van de meest recente beveiligingsupdate van Google, namelijk de update uit september. Dat is goed nieuws voor iedereen met deze smartphone, omdat je zo online beter beschermd bent tegen gevaren waar je vaak niet eens van op de hoogte was.

Daarnaast voert Samsung ook wat veranderingen door aan de camera van de Samsung Galaxy Note 9. Zo is de helderheid van gezichten verbeterd op foto’s waar het licht van achteren komt, is de accuraatheid van de hdr-kwaliteit in zowel dag- als nachtbeelden verhoogd en is de helderheid op basis van weinig licht evenals de ruisonderdrukking verbeterd. Zoals altijd geldt dat de update in fases wordt uitgerold en dat het dus nog even kan duren voordat die aankomt, maar het lijkt erop dat de update nu al in Nederland beschikbaar is.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.