Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S10-serie krijgt ook een goedkoper model’

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2018, 13:50 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S9-serie verscheen dit jaar in twee verschillende modellen op de markt. We kregen de reguliere S9 en de grotere S9 Plus. Volgens een verslag van Bloomberg gaat dat niet gelden voor de Galaxy S10 en krijgen we ook nog een goedkopere derde smartphone in de serie.

Om tegengas te bieden aan onder andere Huawei, die ook een Lite-model van de P20-serie en de Mate 20-serie op de markt bracht, zou Samsung straks ook met een vergelijkbare smartphone komen. Volgens het verslag gaat dit wel ten koste van enkele functies die we op de reguliere S10 en S10 Plus gaan zien. Zo krijgt de goedkopere smartphone in de S10-serie geen gebogen schermranden. De vingerafdruksensor onder het scherm zou wel op het goedkopere model aanwezig moeten zijn.

In-display frontcamera op de S10-serie?

Bloomberg meldt verder dat de serie wederom voorzien wordt van een oled-scherm en dat de randen nog kleiner zullen worden. Aan de achterzijde vinden we drie camera’s, terwijl de frontcamera mogelijk achter het scherm verstopt zit. Eerder dook het gerucht van de in-display frontcamera ook al op, maar het valt nog te bezien of Samsung de techniek op tijd klaar heeft voor de nieuwe generatie smartphones. De 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting gaat wellicht verdwijnen. Wel zou er ingebouwde 5g-ondersteuning moeten zijn op de nieuwe Samsung Galaxy S10-serie.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.