Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung werkt aan een draadloze oplossing voor Dex

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2018, 10:03 CategorieAccessoires

Samsung heeft via zijn eigen forum naar buiten gebracht dat het ontwikkelteam werkt aan een draadloze oplossing voor de Dex-functionaliteit. Veel gebruikers zijn best te spreken over de functie, maar vinden het vervelend dat er nog altijd een kabel voor nodig is.

Dex straks ook draadloos te gebruiken

Hoewel de Samsung Dex-ervaring momenteel nog niet perfect is, werkt de extra functionaliteit wel goed genoeg waardoor veel gebruikers er positief over te spreken zijn. Het grootste probleem dat mensen met de mogelijkheid hebben is dat er nog altijd een kabel voor nodig is om alles te bewerkstelligen. Voorheen had je hier zelfs nog een apart station voor nodig, maar nu is een kabel dus voldoende. Nu heeft het ontwikkelteam van Samsung laten weten dat er wordt gewerkt aan een draadloze oplossing voor de pc-technologie.

Dat heeft het team laten weten op het officiële forum van Samsung. Dit zou dan wel gelden voor toekomstige apparaten. Helaas is nog niet bekendgemaakt wanneer we de draadloze Dex-functie kunnen verwachten. Desondanks is het goed om te zien dat Samsung hier lijkt te luisteren naar de gebruikers en op basis van hun feedback ook nieuwe functies wil toevoegen. Dat de smartphone voor een pc-ervaring kan zorgen is inmiddels duidelijk en ook een mooie richting om op te gaan. En Samsung wil dat snel mogelijk maken.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.