Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Screenshots Samsung Experience 10 tonen donker thema’

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2018, 9:48 CategorieAndroid

Er zijn screenshots gelekt van de nieuwste versie van de Samsung Experience, die een donker thema voor smartphones laat zien. Je kunt het donkere thema, dat in de screenshots Night theme wordt genoemd, door de toggle simpelweg te activeren.

Donker thema voor de Samsung Experience

De nieuwste versie van de Samsung Experience bevat een toggle voor een donker thema voor Samsung-smartphone. Versie tien is gebouwd bovenop Android Pie. Wanneer gebruikers de toggle voor het nieuwe thema activeren, dan zal dit voor heel het systeem gelden. Alles wat hiervoor licht of wit was, zal daarna donker of zwart zijn. Ook moeten bijna alle standaardapps van Samsung eraan geloven. XDA Developers heeft donderdag de eerste screenshots gepost, aangezien die website de nieuwste Android Pie-update al in handen heeft.

Op de bovenstaande screenshots kun je ook een paar van die standaardapplicaties zien, zoals Berichten en Klok. Alles is hier donker gemaakt. Samsung heeft nog wel wat werk te verrichten, aangezien sommige dingen binnen deze apps nu niet meer goed zichtbaar zijn; maar dat wordt ongetwijfeld nog opgelost. Het is nog niet bekend wanneer Samsung de nieuwste versie van Samsung Experience lanceert en voor welke toestellen. We verwachten dat in elk geval de Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ en de Galaxy Note 9 de update krijgen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.