Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shining Force Classics nu onderdeel van Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2018, 9:51 CategorieGaming

Sega heeft een pakket met nieuwe games toegevoegd aan Sega Forever. Het gaat om drie games uit de Shining-reeks, waaronder Shining Force. Omdat deze games spelers om beurten laat aanvallen, vallen de problemen die de Sega-spellen doorgaans hebben op mobile nu niet zo op.

Shining Force Classics nu te spelen

Mocht je een tijdje geleden hebben besloten om een paar euro tegen Sega Forever aan te gooien, dan kun je nu drie games uit de Shining-reeks spelen zonder lastige advertenties in beeld. In het deze week gelanceerde pakket tref je Shining in the Darkness en Shining Force 1 en 2 aan. Het eerste deel in deze serie (Shining in the Darkness) is een ouderwetse dungeon crawler, terwijl de andere twee delen meer als een tactische rpg spelen. Daardoor zul je weinig problemen gaan aantreffen met de besturing.

Heel veel games die onder Sega Forever vallen, hebben een besturing waar weinig gamers over te spreken zijn. Oude Sega-games vergen vaak een snel reactievermogen en zonder fysieke controller speelt dat toch anders en is het wat moeilijker. Maar vanwege de aard van de Shining-games, zul je daar nu geen last van hebben — deze games speel je op je gemak en op je eigen tempo. Mocht je toch liever geen geld willen betalen voor het verwijderen van de reclame, dan kun je ook altijd nog met advertenties in beeld gaan spelen.

  • Shining Force Classic
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.