Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Soundcloud laat je nu muziek delen naar Instagram Stories

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2018, 10:54 CategorieApplicaties

Het is voor gebruikers van Soundcloud en Instagram Stories nu mogelijk muziek te delen vanuit de muziekstreamingdienst naar je dagelijkse verhalen op de fotodeelapplicatie. Spotify lanceerde eerder dit jaar al een soortgelijke functie.

Soundcloud-muziek delen naar Instagram Stories

Soundcloud heeft in een nieuwe blogpost bekendgemaakt dat het voor gebruikers vanaf nu mogelijk is muziek vanaf de muziekstreamingdienst te delen naar Instagram Stories. Dat doe je door eerst het nummer op te zoeken binnen de app. Vervolgens tap je op het icoontje voor het delen van muziek, waar na het updaten een knopje voor Instagram Stories te vinden is. Tap daarop en Instagram wordt geopend. In beeld zie je nu de achtergrond van het nummer, evenals een verplaatsbare sticker met een link naar het nummer.

Concurrent Spotify lanceerde eerder dit jaar al een soortgelijke functie. Bovendien is het zo dat Instagram-gebruikers sinds kort ook achtergrondmuziek kunnen toevoegen aan hun Stories, waardoor Instagram nu steeds meer op muziek gefocust wordt. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe deelfunctie, dien je uiteraard de nieuwste versie van de Soundcloud-applicatie op je smartphone te hebben staan. Je vindt de app in Google Play en de App Store, door op de onderstaande links te klikken of te tappen.

  • Soundcloud
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.