Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speel Pokémon Go met spoken in Ghostbusters World

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2018, 23:42 CategorieGaming

Toen Pokémon Go verscheen in de zomer van 2016 was het een revolutie op het gebied van de augmentedrealitygames. De wereld van Pokémon gecombineerd met de echte wereld bleek een perfecte combinatie om tientallen verschillende virtuele monsters te kunnen verzamelen. Het gevolg van het succes was dat veel bedrijven probeerden mee te liften op het succes van de game van Niantic Games. Draconius Go, Jurassic World Alive en The Walking Dead: Our World zijn slechts enkele van de spellen die in de basis hetzelfde deden, maar op geen enkele wijze het succes van Pokémon Go wisten te evenaren. Dit keer is het de beurt aan de franchise van Ghostbusters met Ghostbusters World van ontwikkelaar FourThirtyThree Inc.

Gratis te spelen, maar kent wel in-app aankopen

De basis van het spel is hetzelfde als bij de andere augmentedrealitygames. Dit keer zul je spoken moeten vangen met je Proton Pack en Ghost Traps. Spoken die je vangt worden toegevoegd aan de Tobin’s Spirit Guide (vergelijkbaar met de Pokédex uit Pokémon Go). Het spel is gratis te downloaden voor iOS en Android, maar kent wel in-app aankopen. Alle functies zijn verder in de gratis versie beschikbaar, maar je zult wel af en toe moeten wachten op bepaalde timers voordat je verder kunt.

Download het spel wel via wifi, want na de initiële download van 49 MB zul je nog eens 768 MB moeten binnenhalen. Via de links hieronder kun je Ghostbusters World downloaden voor iOS of Android.

  • Ghostbusters World

 

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.