Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teaservideo van Google laat Active Edge zien voor Google Pixel 3

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2018, 9:14 CategorieAndroid

De Japanse afdeling van Google heeft een korte teaservideo gepubliceerd waarin wordt verwezen naar de Active Edge voor Google Pixel 3. Op 9 oktober worden de nieuwe smartphones van de zoekmachinegigant onthuld.

Active Edge voor Google Pixel 3

Google heeft een actieve teaserpagina voor de Google Pixel 3 in Japan. Eerder kwam daardoor al in het nieuws in welke kleuren de nieuwe Google Pixel-modellen zouden verschijnen. Maandag is daar een extra teaser bijgekomen, in de vorm van een video. De beelden komen wellicht wat vreemd over in het westen, maar concentreren zich op een terugkerende functie voor de Pixel 3: Active Edge. Door in je telefoon te knijpen kun je de Google Assistant oproepen. Deze feature neemt de Pixel 3 over van zijn voorgangers.

Daarnaast is het goed mogelijk dat er nog wat verwijzingen te vinden zijn in de video naar de kleuren voor de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. De video laat op een gegeven moment twee mensen zien die aan het knuffelen zijn, terwijl er ondertussen lijnen in de kleuren zwart, wit, groen en roze te zien zijn. Hoewel dit vooralsnog speculatie is, heeft het gerucht wel wat gewicht door eerdere berichtgeving. Het wachten is nu op Google, die op 9 oktober dus de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL met Active Edge zal gaan aankondigen.

  • Delen:
Google Pixel 3
Google Pixel 3
Android Pie (9.x)
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.