Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Telegram X voegt ondersteuning toe voor Android Pie

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2018, 10:05 CategorieApplicaties

De berichtendienst Telegram X heeft een update gekregen, die onder meer officieel ondersteuning met zich meebrengt voor Android Pie. Daarnaast heeft de chatapplicatie meer talenondersteuning toegevoegd en belooft in de toekomst meer talen aan te gaan bieden.

Download de update voor Telegram X

Gebruikers van Telegram X kunnen vanaf vandaag een update verwachten voor de populaire berichtendienst. Deze update voegt onder meer enkele talen toe die voorheen niet werd ondersteund. De Nederlandse taal zit er nog niet tussen, maar dat kan in de toekomst gaan veranderen. Het bedrijf laat namelijk weten dat er ondertussen nog gewerkt wordt aan ondersteuning voor andere talen. De talen die nu beschikbaar zijn, zijn Engels, Frans, Duits, Italiaans, Maleisisch, Portugees (Brazilië), Russisch, Spaans en Oekraïens.

Ook is ondersteuning toegevoegd voor Android Pie. Gebruikers kunnen nu afbeeldingen en stickers in hoge resolutie in notificaties te zien krijgen wanneer ze dat zo instellen binnen de app. Ook moeten de foto’s van de contacten weer te zien zijn in die notificaties, aangezien dat helaas niet meer het geval was nadat je Pie installeerde op je smartphone. Ook zijn er nog wat prestatieproblemen opgelost en is er nog een functie toegevoegd: je kunt nu foto’s, gifjes en stickers versturen vanuit het toetsenbord (wat fijn is voor Gboard-gebruikers).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.