Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Test zelf een OnePlus 6T met de OnePlus 6T The Lab-editie

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2018, 9:11 CategorieAndroid

Wil je de nieuwe OnePlus 6T uitproberen voordat die wordt aangekondigd? Dat kan met de OnePlus 6T The Lab-editie. De Chinese fabrikant deed dit eerder ook al voor de presentatie van de OnePlus 5T en de OnePlus 6.

Zelf de OnePlus 6T The Lab-editie uitproberen

Voordat de OnePlus 5, OnePlus 5T en OnePlus 6 werden aangekondigd, presenteerde de Chinese fabrikant het The Lab-programma. Met deze editie van de smartphone kunnen mensen van over heel de wereld meedoen met een speciaal testprogramma, waardoor je het apparaat kunt uitproberen voordat die officieel is aangekondigd. In een niet zo verrassende move presenteert het bedrijf wederom hetzelfde initiatief, in de vorm van de OnePlus 6T The Lab-editie. Ook nu kan iedereen zich aanmelden voor dit speciale programma.

Aanmelden gaat via dit Google-formulier. Daar staan ook alle voorwaarden beschreven, met betrekking tot bijvoorbeeld je privacy. Slechts tien mensen wereldwijd kunnen kans maken op dit toestel. Na het testen moet je nog wel even je bevindingen delen met OnePlus. Wil je hieraan meedoen? Wees dan wel snel met aanmelden, aangezien dat kan tot en met acht oktober. Als je akkoord gaat met alle voorwaarden, dan zul je je daar ook echt aan moeten houden. Lees daarom goed alle voorwaarden en andere eisen door voor het aanmelden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.