Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter trekt ondersteuning voor Moments terug uit mobiele apps

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2018, 10:07 CategorieApplicaties

Twitter heeft bekendgemaakt dat de functie Moments uit de apps op Android en iOS wordt gehaald; alleen desktopgebruikers zien de optie nog. Gebruik je de functie nog? Dan kun je dat doen tot en met 23 oktober, maar daarna ben je aangewezen op de desktopapplicatie.

Twitter-app verliest Moments-functie

Twitter heeft aangekondigd dat Moments een exclusieve functie gaat worden voor desktopgebruikers. Dat bekent dat Moments in z’n geheel zal verdwijnen uit de apps die nu beschikbaar zijn voor Android en iOS. Je hebt nog tot 23 oktober om er gebruik van te maken, maar daarna ben je dus aangewezen op de applicatie die beschikbaar is voor computers en 2-in-1-apparaten. Met Moments kun je een selectie tweets en mediabestanden zien die binnen een bepaald onderwerp vallen, wat bijvoorbeeld handig is voor snelle nieuwsgaring en context.

On October 23, we’re removing the ability to create Moments on the Twitter for iOS or Android apps. When features aren’t used as often, we’ll remove them, so we can focus on building other products you’ll love. Have a story you want to tell through a Moment? It’s still possible! Head over to Twitter.com on desktop to create and share your Moments with the world!

Je bent dus na 23 oktober nog steeds in staat Moments te maken, maar alleen nog maar vanachter je computer.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.