Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verbeteringen voor camera in update Galaxy S9 en S9 Plus

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2018, 9:56 CategorieAndroid

Samsung heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus. De update verbetert de algehele stabiliteit van functies, brengt de nieuwste beveiligingspatch van oktober met zich mee en kent verbeteringen voor de camera.

De update voor beide toestellen wordt vanaf vandaag uitgerold. De grootste vernieuwing in de update is voor de frontcamera. De changelog geeft aan dat er verbeterde prestaties zijn toegevoegd voor de frontcamera, waarbij de helderheid van gezichten in omgevingen met achtergrondverlichting is verbeterd. Naast de update voor de frontcamera geeft de changelog aan dat de algehele stabiliteit van het toestel is verbeterd, maar exacte details hierom ontbreken. Beide toestellen krijgen daarnaast de nieuwste beveiligingspatch van oktober met de update.

Update is nu beschikbaar

SamMobile meldt dat versie G960FXXU2BRJ3 voor de Galaxy S9 is, terwijl versie G965FXXU2BRJ3 klaarstaat voor de Galaxy S9 Plus. De update is 244 MB en is ‘over the air’ te downloaden. Je krijgt vanzelf een melding wanneer de update beschikbaar is, of je kijkt zelf via instellingen > software update.

Beide toestellen werden op 25 februari 2018 gepresenteerd op de MWC-beurs in Barcelona. Het reguliere model heeft een Super Amoled Infinity Display van 5,8-inch, terwijl het grotere Plus-model beschikt over een scherm van 6,2-inch. Lees ook onze review van de S9 Plus.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.