Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video toont in-display vingerafdrukscanner van Huawei Mate 20 Pro

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2018, 10:15 CategorieAndroid

Later vandaag zal Huawei de Mate 20 en de Mate 20 Pro officieel onthullen. Dankzij een groot aantal lekken hebben we inmiddels al een redelijk goed beeld van beide toestellen en weten we wat we ongeveer kunnen verwachten. Op YouTube is een video verschenen van een gebruiker met de naam ‘NTK95‘, die de Mate 20 Pro al in bezit heeft en onder andere laat zien hoe de vingerafdruksensor in het scherm precies werkt.

De gebruiker komt uit Estland, dus wat de beste man precies vertelt zal voor de meeste Nederlanders onduidelijk zijn. De video is een soort unboxing-video, waarbij de Mate 20 Pro uit de doos wordt gehaald en de gebruiker aan de slag gaat met het toestel. Na het instellen wordt de vingerafdrukscanner in het scherm uiteraard getest en dat werkt verrassend goed. Ook laat de video zien welke accessoires er verder in de doos zitten.

Later vandaag officiële presentatie van Mate 20 en Mate 20 Pro

Een professionele YouTube-video is het niet, want de camera focust voornamelijk op de gebruiker in plaats van op het toestel. Kun je echter niet wachten tot de Mate 20 en de Mate 20 Pro vanmiddag worden aangekondigd en wil je alles meekrijgen wat er op dit moment al van het toestel bekend is? Neem dan even een kijkje bij deze video.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.