Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vierde generatie Pokémon binnenkort naar Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2018, 22:32 CategorieGaming

Binnenkort kunnen spelers van Pokémon Go opnieuw op jacht naar nieuwe virtuele monstertjes. The Pokemon Company heeft namelijk bekendgemaakt dat de vierde generatie Pokémon binnenkort in het spel te vangen zijn.

De vierde generatie Pokémon komen uit de Sinnoh-regio. Deze regio konden we voor het eerst bezoeken in Pokémon Diamond en Pearl uit 2006. Deze spellen verschenen toen op de Nintendo DS. In totaal zullen er meer dan honderd nieuwe virtuele monstertjes te vangen zijn in de aankomende update.

Gevechtssysteem gaat op de schop

Naast de nieuwe vierde generatie zullen er nog meer veranderingen op komst zijn. Het dynamische weersysteem gaat op de schop en zal een minder grote invloed gaan spelen welke Pokémon precies zullen verschijnen. Daarnaast zal er een grotere variatie aan Pokémon te vinden zijn wanneer je langer op dezelfde plek blijft, zodat je niet steeds dezelfde monstertjes hoeft te vangen. Ook het gevechtssysteem gaat veranderen. De CP-waardes zullen wederom veranderd worden voor een betere balans. Qua HP-waardes zullen de verschillen kleiner worden, zodat je meer Pokémon zult kunnen gebruiken tijdens het vechten. Ook defense en stamina zullen opnieuw gebalanceerd worden.

Wanneer de update voor Pokémon Go zal worden uitgegeven is op dit moment nog niet bekend. Volgens The Pokémon Company zal het niet lang moeten duren voordat spelers met de vierde generatie aan de slag kunnen.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.