Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vodafone brengt ROG Phone exclusief naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2018, 15:07 CategorieAndroid

Vodafone heeft bekendgemaakt dat de Asus ROG Phone, een telefoon voor gamers, binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar is. De beschikbaarheid van de telefoon, accessoires en bijbehorende prijzen worden binnenkort bekendgemaakt.

ROG Phone komt naar Nederland

Eerder dit jaar kondigde Asus officieel de ROG Phone aan. ROG is het gamemerk van de fabrikant, waar onder meer game-pc’s onder vallen. Tijdens de aankondiging was nog niet bekend of het toestel ook naar Nederland zou komen, maar telecomprovider Vodafone geeft hier nu uitsluitsel over. Deze aanbieder zal, zoals het er nu naar uitziet, als enige provider de telefoon voor gamers gaan aanbieden. Consumenten kunnen ervoor kiezen het toestel los af te nemen, maar er kan natuurlijk ook voor een maandabonnement worden gekozen.

De Asus ROG Phone heeft een amoled-scherm van 6-inch met een reactietijd van 1 ms met een refreshrate van 90 Hz. Het scherm heeft een resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels. De smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 845-processor en een Qualcomm Adreno 630-gpu. Koeling is natuurlijk erg belangrijk voor het spelen van games, daarom maakt de gametelefoon gebruik van GameCool vaporchamber-koeling met een afneembare AeroActive Cooler voor maximale controle over de temperatuur.

Voor meer informatie over de gamesmartphone kun je terecht in ons eerder geschreven nieuwsbericht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.