Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Voltooien onderzoeksdoelen Pokémon Go levert Suicune op als beloning

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2018, 11:58 CategorieGaming

Spelers van Pokémon Go kunnen nu een Suicune verdienen door het voltooien van verschillende onderzoeksdoelen binnen de game. Daarnaast kun je op zoek gaan naar de Shiny-vorm van de water-Pokémon Krabby (en zijn geëvolueerde vorm Kingler).

Suicune vangen in Pokémon Go

De nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat er wederom nieuwe taken beschikbaar zijn in de populaire augmentedrealitygame Pokémon Go. Zo zijn er nu nieuwe onderzoeksdoelen die je kunt behalen. Wanneer je dat doet, dan krijg je de kans de legendarische water-Pokémon Suicune te vangen. Dit is één van de drie legendarische honden uit de Johto-regio. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het voltooien van je wekelijkse doelen. Je hebt hiervoor zeven stempels nodig die je elke dag kunt verdienen.

Wil je deze zeldzame Johto-Pokémon dus aan je verzameling toevoegen, dan is dit de uitgelezen kans dat te doen. Daarnaast introduceert Niantic, de ontwikkelaar van de game, nieuwe taken op basis van een waterthema. Zodoende kunnen trainers op zoek gaan naar de Pokémon Krabby, een krab-Pokémon uit Kanto. Met een beetje geluk kom je de Shiny-vorm van dit beestje tegen, een zeldzamere variant op dit monster. Uiteraard levert zo’n Shiny Krabby uiteindelijk een Shiny Kingler op, de geëvolueerde vorm van Krabby.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.