Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vredige boerenlevensimulator Stardew Valley komt naar iOS toe

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2018, 9:40 CategorieGaming

De vredige boerenlevensimulator komt ook naar iOS toe. De game is vanaf 24 oktober te downloaden voor een eenmalig bedrag. Android-gebruikers moeten nog even wachten op nieuws, aangezien nieuws over de Android-versie op een later moment bekendgemaakt wordt.

Stardew Valley op iOS

In een verrassende aankondiging maakt Eric Barone, ontwikkelaar van Stardew Valley, bekend dat de vredige boerenlevensimulator naar iOS zal komen aan het einde van de maand. Voorlopig komt de game alleen naar maar naar de iPhone toe — Android-gebruikers moeten nog wat geduld tonen en wachten totdat daar op een later moment meer over bekendgemaakt wordt. De boerensim krijgt in de VS een prijskaartje van 7,99 dollar (de europrijs zal ongeveer hetzelfde zijn) en verder zullen er geen digitale aankopen beschikbaar zijn.

Het betreft hier de volledige versie van de game, zoals je hem ook kunt spelen op pc en spelcomputers. Speel je de game al op pc? Dan is het zelfs mogelijk je voortgang over te hevelen naar de mobiele versie, zodat je, net als op de Nintendo Switch bijvoorbeeld, onderweg door kunt spelen. Het enige verschil tussen deze versie en de bestaande versie is dat de besturing is geoptimaliseerd voor touchscreens. Ben je dus bekend met Stardew Valley, dan zul je zonder moeite moeten kunnen overschakelen naar de game op het kleinere scherm.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.