Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Sticky Notes nu te synchroniseren met OneNote op Android

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2018, 9:13 CategorieApplicaties

Gebruikers van Sticky Notes op Windows 10 kunnen die aantekeningen nu synchroniseren met de bèta-app van OneNote op Android. Binnenkort komt deze functie ook naar de iOS-versie van de Microsoft-applicatie toe.

Sticky Notes synchroniseren met OneNote

Microsoft heeft laten weten dat gebruikers van Sticky Notes op Windows 10 vanaf nu hun aantekeningen en meer kunnen synchroniseren met OneNote op Android. Dit geldt overigens niet voor de reguliere variant van die laatstgenoemde applicatie; gebruikers kunnen hiervoor de bèta downloaden uit Google Play. Dat doe je door onderaan dit bericht op de knop te drukken, waarna je je direct kunt aanmelden voor het programma. Gebruik je deze app al? Dan doe je er goed aan te controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is.

Als je de nieuwste versie van de app op je Android-smartphone of -tablet hebt staan, dan zie je onderin beeld een nieuw knopje voor Sticky Notes staan. Uiteindelijk zal deze feature ook naar iOS-gebruikers komen, maar voorlopig moet Apple de update nog goedkeuren. Wil je dat het synchroniseren goed werkt, dan dien je ook Sticky Notes op Windows 10 te updaten naar versie 3.0. Deze versie van de app werd vorige maand al uitgerold, dus als het goed is, is die applicatie al up to date. En anders download je hem uit de Windows Store.

  • OneNote (beta)
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.