Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi Mix 3 krijgt 10 GB werkgeheugen en 5g-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2018, 0:17 CategorieAndroid

Gisteren werd bekendgemaakt dat Xiaomi op 25 oktober een nieuwe smartphone gaat presenteren. Op deze datum presenteert het Chinese bedrijf de Xiaomi Mi Mix 3. Dit maakte Xiaomi bekend op het eigen Weibo-profiel. Er werd een afbeelding getoond waar we duidelijk op kunnen zien dat de eerder gelekte schuifcamera op het toestel aanwezig is. Vandaag maakte het bedrijf nog enkele details bekend, dit keer op Facebook.

Zo zal de Xiaomi Mi Mix 3 maar liefst 10 GB werkgeheugen krijgen. Het bedrijf geeft echter wel aan dat de 10 GB-variant niet op alle markten verkrijgbaar zal zijn. Of het model met 10 GB dus naar Nederland komt is niet bekend. Het is natuurlijk een leuke stunt om als eerste smartphonefabrikant een toestel met 10 GB op de markt te brengen, maar als gebruiker zul je hier niets van merken en is het eigenlijk overbodig. Andere varianten met 6 GB of 8 GB zullen ook verschijnen en hebben meer dan genoeg werkgeheugen om alle taken te kunnen uitvoeren.

Eerste toestel met 5g-ondersteuning

Xiaomi maakte ook bekend dat de Mi Mix 3 5g-ondersteuning zal krijgen. Hierdoor zal het toestel het eerste model op de markt zijn met ingebouwde ondersteuning voor 5g. Motorola heeft de 5G Moto Mod, maar deze moet je extern op een Motorola-telefoon drukken. Op 25 oktober zal Xiaomi het toestel officieel presenteren in Beijing.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.