Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo vang je de mythische Pokémon Meltan in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2018, 16:34 CategorieGaming

Naar aanleiding van de ontdekking van Meltan is nu eindelijk bekend hoe spelers deze mythische Pokémon kunnen vangen in Pokémon Go. Daarnaast kunnen spelers nieuwe onderzoekstaken verwachten die deze winter aan de app worden toegevoegd.

Zo vang je Meltan in Pokémon Go

Binnenkort kunnen spelers van Pokémon Go de mythische staal-Pokémon Meltan vangen binnen de game Pokémon Go. Maar dat gaat helaas niet zomaar, omdat je hulp nodig hebt van (iemand met) de game Pokémon: Let’s Go, Pikachu / Eevee (vanaf november verkrijgbaar voor Nintendo Switch). Doorgaans leidt het sturen van Pokémon van Pokémon GO naar die andere Pokémon-games ertoe dat spelers bepaalde items in de app ontvangen, zoals Candies voor de soort verstuurde Pokémon. Maar er is meer.

De eerste keer dat spelers een Pokémon versturen van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!, kunnen zij een speciaal item ontvangen : een Mystery Box. Nadat de doss is geopend in de augmentedrealitygame, verschijnt Meltan in het spel en kunnen spelers proberen om hem op dezelfde manier te vangen als alle andere Pokémon. Als Meltan is gevangen, kan deze overgebracht worden naar een GO Park in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Spelers kunnen ook een Mystery Box ontvangen als zij Pokémon versturen naar het spel Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! van een vriend. Na gebruik gaat de Mystery Box dicht en kan alleen weer worden geopend na een bepaalde tijd. Op dit punt moet de speler een Pokémon versturen naar zijn eigen spel Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! of dat van een vriend. In de onderstaande video delen Professor Oak en Willow hun nieuwste bevinden over de nieuwe, mythische Pokémon.

Mocht je nu alvast meer willen zien over Meltan, hoe het beest zich bijvoorbeeld gedraagt, dan kun je de onderstaande video bekijken.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.